Elsebeth Riis - GLAD STUDENT SOM 42 ÅRIG

Da jeg kom tilbage til DK i 2010, kort efter at have solgt min restaurant, var en af overvejelserne at åbne en ny restaurant med Tysk mad - men efter et par mdrs. research, kom jeg til den konklusion at det var ikke det rette tidspunkt.
Jeg besluttede at få papir på min viden - da jeg ikke lærte meget i folkeskolen som ghettobarn.

Jeg startede oprindeligt med en idé om at ville være lærer med speciale i sprog og idræt - men jeg blev så vild med den viden jeg fik, at jeg valgte at tage en fuld HF eksamen. og finde ud af om jeg havde viden inden for alle fag. Jeg blev så overrasket og chokeret over hvor omfattende eksamen det er, og hvor meget man skal arbejde for at fortjene at sætte huen på sit hovede.
Jeg talte ofte om min begejstring for den læring og viden man tilegner sig på HF, at rektor kaldte mig ind på kontoret en dag, og ville vide hvem hende Elsebeth Riis var.
Det udmundede sig i en forside i Randers Amtsavis og dobbelt midterside artikel, og kort tid efter blev jeg spurgt om jeg ikke ville holde dimmisionstalen til studenterne og deres familier. Til den dimissionsfest var ambassadøren for uddannelser i jylland til stede, og han ville headhunte mig som fortaler for uddannelse blandt unge - men jeg afslog høfligt, da jeg forventede at blive optaget på universitetet.
Desværre skete der på min bachelor uddannelse store personlige omvæltninger, som gjorde at jeg måtte stoppe studiet og fokusere på mig selv og min familie istedet - studere kan jeg altid.