AT Dø ER EN UNDERLig TILSTAND

Generne som skulle vise sig at blive til en blodprop, startede egentlig flere måneder i forvejen.
Jeg fik en skade i den ene arm et par år tidligere som jeg havde ignoreret, og den var, begyndt at genere mig -så jeg måtte bryde mit princip om ikke at tage smertestillende medicin, da jeg hellere vil kurere årsagen end at bedøve generne.
Efter et halvt år begyndte jeg at få det dårligt og jeg udviklede mavesår.
Så fik jeg medicin mod mavesår, som jeg reagerede voldsomt på - og måtte stoppe med at tage det igen efter to døgn, ligeledes stoppede jeg med ibuprofen..
​Jeg var allerede begyndt at tabe mig, og min hud var grå og livløs, jeg havde konstante mavesmerter - og fik ondt i maven af stort set al mad.,

Ovenstående billede er fra Maj 2019, da min mistanke om medicinsk forgiftning blev taget seriøst - for min krop var ved at give op pga. bivirkninger fra bla Praluent indsprøjtninger.
Jeg var ved at bukke under af overbelastning , voldsomme allergiske reaktioner , dehydrering og underernæring .- der gjorde at jeg ikke kunne gå eller løfte mine ben i 23 dage - min hud brændte og kløede udvendig som indvendig.
Jeg følte vitterlig jeg var ved at dø.


Jeg havde en knude mellem rygsøjle og skulder i venstre side, som bare ikke ville gå væk, uanset hvad jeg gjorde - og smerterne var tiltagende i hele venstre side af kroppen, og for første gang i mit liv var jeg ustyrlig træt hele tiden. Jeg havde svært ved at vågne om morgenen, var træt allerede over middag, og sov nogle gange fra midt eftermiddag til næste dag.
Det eneste jeg kunne tænke på der kunne fjerne knuden, var armbøjninger - men det er svært med en muskel der er skåret over i venstre arm, og aldrig blevet genoptrænet.
Det tog halvanden måned med smerter, før jeg fik ringet efter en vagtlæge - for jeg kan jo selv!
MEN DET KUNNE JEG IKKE
Og han så ikke blodproppen - og gik fra mig - et par døgn senere døde jeg på samme gulv - for jeg var jo kun i overgangsalderen som vagtlægen havde sagt!

Book et foredrag for at høre resten af forttællingen.


Gå tilbage til foredrags oversigten her